Contact : 031.411.58.93

 

Servicii Sweet Style

Aruncă o privire la serviciile și prețurile noastre și nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice intrebare
Contact : 031.411.58.93

Studio Bronzare

Studio Bronzare

1.2 ron

Echipat cu 4 aparate de bronzat, 3 orizontale si 1 vertical, Ergoline, Uwe şi Luxura care oferă un bronz uniform şi de lungă durată, vizibil de la prima sedinţă. Echipate Audio, Climă, Briză, Aromatherapy. Garantam faptul că aparatele noastre sunt verificate periodic si lămpile UV schimbate.

Extensii Par Natural

Extensii Par Natural

650 ron

Extensiile noastre sunt de o calitate superioară, fiind dublu prelucrate au aceaşi lungime a firelor de păr egală de sus până jos, evitatând obişnuiţii câlţi la rădăcină. Rezistente în timp, întreţinerea lor după 4 luni de la apicare în funcţie de creşterea părului dumneavoastră..

Make-up Waterproof

Make-up Waterproof

100 ron

Este cel mai indicat machiaj pentru o mireasă, sau pentru mama miresei şi a mirelui, în condiţiile în care el trebuie să reziste căldurii sau frigului o întreagă zi, plus emoţiilor puternice care sunt deseori însoţite de lacrimi.

Unghii False

Unghii False

80 ron

Dacă vrei o manichiură impecabilă şi de durată, dar ai unghii fragile, predispuse la rupere sau plesnire, o idee bună ar fi să încerci unghiile cu gel, arată identic cu unghiile naturale. Sunt subţiri şi flexibile si au un aspect lucios. În plus, amestecul folosit pentru a realiza gelul este inodor, ceea ce înseamna că si femeile gravide pot purta unghii cu gel.

Vopsit

Vopsit

85 ron

În zilele noastre rar vezi o femeie care se mândreşte cu părul vopsit, frumos şi sănătos, cu o nuanţă naturală. Aproape fiecare femeie a incercat cel puţin o data în viaţă să-şi schimbe culoarea părului. A avea un păr frumos, sănătos şi strălucitor cu o nuanţă care i se potriveşte, aceasta este visul fiecărei femei. Acum totul e posibil.

Manichiură Semipermanentă

Manichiură Semipermanentă

41 ron

De la creatorii OPI, linia OPI Gel Color! OPI GEL COLOR este cea mai nouă tehnologie de gel ce işi păstrează strălucirea intensă chiar şi după 2 săptămâni. Această nouă formulă de gel vine cu o aplicare in 4 pasi (bondaid (tratament), base coat, gel color, top coat), si cu 30 de nuanţe absolut delicioase.

Cosmetică

Cosmetică

Cosmetica este un termen care defineşte ingrijirea, menţinerea şi înfrumuseţarea corpului uman, precum şi întârzierea apariţiei semnelor bătrâneţii. Include: tratamente faciale (pentru ten imbatrânit etc),pensat, vopsit gene si sprancene, epilare cu ceara, machiaj, alte servicii care necesită pregatire avansată.

Manichiură O P I

Manichiură O P I

21 ron

Care este elementul ce se asortează întotdeauna unei ţinute feminine şi îngrijite, fie că porţi un costum de baie şi te plimbi pe plaja însorită, o rochie elegantă, un costum clasic sau o ţinută sport? Ai ghicit, ne referim la o manichiură îngrijită. Pentru foarte mulţi bărbaţi, mâinile reprezintă cartea de vizită a unei femei si un factor esenţial în definirea acesteia.

Gene False Mănunchi

Gene False Mănunchi

60 ron

Femeilor, indiferent de vârstă, le este în natura lor să-și dorească să fie cât mai frumoase sau extravagante. Frumusețea este un criteriu de comparație pentru majoritatea femeilor și e incontestabil aspectul impecabil pe care îl proiectează. Micile trucuri din machiaj sunt acum accesibile tuturor.

Gene False Fir cu Fir

Gene False Fir cu Fir

Coafor

Coafor

Coafura este o adevărată artă! Vrei sa ai parte de o coafură desavarşită pentru o ocazie specială sau doreşti să arăţi fabulos în fiecare zi, având o culoare a parului invidiată de toată lumea? Cheia frumuseții tale, este in mâinile mele!

Tratamente Corporale

Tratamente Corporale

Sunt proceduri cosmetice nedureroase, care vin în completarea metodelor tradiţionale de slăbire (diete, exerciții fizice). Ele constau în împachetarea anumitor porţiuni ale corpului (coapse, picioare, abdomen) într-o substantă activă care acţionează în profunzime asupra ţesuturilor, eliminând excesul de lichide şi toxinele.